Vi sjunger gärna några underbara sånger vid Ert bröllop!

Ni kanske vill inleda ert bröllop med en jojk, ett klassiskt stycke att skrida fram mot altaret till, eller varför inte den där alldeles speciella sången som betyder så mycket för just er?

Jenny och Emma Freij har haft äran att sjunga på över 300 vigslar och vet vad som krävs för att göra er vigsel till en alldeles underbar ceremoni att minnas för resten av livet…

Listan med sångförslag till den perfekta vigseln kan göras hur lång som helst. När man bokar oss ingår en inspirationsträff där vi sjunger förslag på sånger till er vigsel och pratar om tips och upplägg för att göra er stund så stämningsfull och personlig som möjligt.

Vänligen kontakta oss för kostnadsförslag och bokning.

Ni har även möjligheten att få era val av vigselsånger inspelade på en CD som ett fint minne. På CD:n kommer era namn samt datumet för ert bröllop att tryckas. Bröllopsångerna måste bestämmas i god tid för att vi ska hinna boka tid i studion för inspelning. Skivan får ni i kyrkan efter vigseln. Vill svärmor och svärfar också ha en kopia av CD:n finns det självklart möjlighet att beställa önskat antal.

Vi kan rekommendera Marie Walther, en fantastisk fotograf, att anlita vid ert bröllop. Hon fångar verkligen ögonblicken och lägger ner hela sin själ på att ni ska bli nöjda! Titta in på hennes sida för att bli inspirerade: mwpd.se

Några underbart vackra sånger till bröllop:
Jenny & Emma Freij – Ett Liv För Mig Jenny & Emma Freij – Ett Liv För Mig
Jenny & Emma Freij – För Kärlekens Skull Jenny & Emma Freij – För Kärlekens Skull
Jenny & Emma Freij – Håll Mitt Hjärta Jenny & Emma Freij – Håll Mitt Hjärta
Jenny & Emma Freij – I Swear Jenny & Emma Freij – I Swear
Jenny & Emma Freij – Säg Det Igen Jenny & Emma Freij – Säg Det Igen