Vi sjunger gärna några underbara sånger vid Ert bröllop!

Du kanske vill inleda ditt bröllop med en jojk, ett klassiskt stycke att skrida fram mot altaret till? Eller varför inte den där alldeles speciella sång som betyder så mycket för er?

Vi har sjungit på mängder av bröllop där brudparet valt att ha sin egen sång. Bland de sånger som utmärkt sig mest finner man sånger skrivna av bland annat Thåström, Depeche Mode, Kent och Metallica. Med andra ord – om ni har en önskan om att få höra en speciell sång till bröllopet löser vi det och vi gör det med underbar känsla och inlevelse för att göra er vigsel till något alldeles speciellt.

Med hjälp av vår expertis skräddarsyr vi tillsammans ert bröllop precis så som ni vill ha det. Listan med sångförslag och klädval till den perfekta vigseln kan göras hur lång som helst. Vi kan framträda i 1700- eller 1800-tals klänningar om så önskas. Eller varför inte matcha bruden med svallande vita änglaklänningar? Valet är helt upp till er. Vi har över 200 bröllop i bagaget och vi vet vad som krävs för att göra ert bröllop till en alldeles underbar ceremoni att minnas för resten av livet…

Vänligen kontakta oss för kostnadsförslag och bokning.

Ni har även möjligheten att få era val av vigselsånger inspelade på en CD som ett fint minne. På CD:n kommer era namn samt datumet för ert bröllop att tryckas. Bröllopsångerna måste bestämmas i god tid för att vi ska hinna boka tid i studion för inspelning. Skivan får ni i kyrkan efter vigseln. Vill svärmor och svärfar också ha en kopia av CD:n finns det självklart möjlighet att beställa önskat antal.

Vi kan rekommendera Marie Walther, en fantastisk fotograf, att anlita vid ert bröllop. Hon fångar verkligen ögonblicken och lägger ner hela sin själ på att ni ska bli nöjda! Titta in på hennes sida för att bli inspirerade: mwpd.se

Några underbart vackra sånger till bröllop:
Jenny & Emma Freij – Ett Liv För Mig Jenny & Emma Freij – Ett Liv För Mig
Jenny & Emma Freij – För Kärlekens Skull Jenny & Emma Freij – För Kärlekens Skull
Jenny & Emma Freij – Håll Mitt Hjärta Jenny & Emma Freij – Håll Mitt Hjärta
Jenny & Emma Freij – I Swear Jenny & Emma Freij – I Swear
Jenny & Emma Freij – Säg Det Igen Jenny & Emma Freij – Säg Det Igen